top of page
Miss Monroe Massage Parlor/De Haan/Info & Good to know 

 Info & Good to know

 

To keep this a happy place….

U kan hier niet terecht zonder afspraak. Kom dus nooit aanbellen zonder dat u een sessie geboekt heeft. U stoort dan de persoon die op dat moment bij me is . Boek een afspraak liefst via telefoon niet via email daar ik weinig tijd heb om deze te lezen. U kan me bellen of een bericht zenden. Neem ik de telefoon niet op dan ben ik bezig Laat een bericht op mijn antwoordapparaat en ik bel u terug zo u dat wenst of probeer later even opnieuw als u niet wenst dat ik u terugbel..

Privénummers worden niet beantwoord. Dit om nepboekingen zoveel mogelijk te beperken en " fake anonymous callers " te ontmoedigen.

Betreft smsjes en appjes...steeds welkom om een afspraak te maken of te annuleren..af en toe eens een korte chat over iets wat u bezig houdt of om een gezellig kort babbeltje te doen...maar niet voor een uur durend chatgesprek...ik heb daar helaas niet veel tijd voor...

Een "No Show" op een afspraak zonder beleefde annulatie wordt niet in dank afgenomen. U kan dan niet meer boeken bij mij.Blacklisted forever omdat u andere mensen die ook graag een afspraak wensten op dat uur de kans ontneemt en u mij met een open gat in mijn agenda laat zitten.Om onnodige afspraken te beperken ben ik selectief in mijn boekingen. Uit respect voor u en mezelf. Zo blijft iedereen happy en zo kan ik mensen behandelen die zoeken wat ik te bieden heb nl.Tantra,sensi massages & more...Voor een " Pornstar expirience " of " Bare sex " kan u hier niet terecht.Alles gebeurd hier safe en op sensuele wijze.Nooit hard.I am a " living sensual doll "  ..I work with my body,hands and soul...thank you.

De sessies zijn zintuigelijk en puur genieten van een sensualiteit die voor iedereen anders kan en mag zijn. Ik tracht me zoveel mogelijk aan uw wensen aan te passen naar gelang het mogelijke. Elke sessie verloopt van het begin tot het einde op een sensitieve wijze.

De sessies zijn voor mensen die houden van sensualiteit en prikkelende aanrakingen die graag vertoeven in een aimable sfeer. Er is voldoende variatie in het menu om u zoveel mogelijk tegemoet te komen. Het is ook nog persoonlijk aanpasbaar. Door voor of tijdens de sessie uw wensen kenbaar te maken verloopt de massage naar uw wens en voorkomt u teleurstellingen achteraf.

Om het zweverige een beetje uit de tantra te halen is het "naughty" maar sensi opgevat.

" Better absolutely ridiculous than absolutely boring " Marilyn Monroe

Elke persoon wordt met respect,zorg en op hygienische wijze behandeld .

Ik verwacht dat ook in retour. Discretie en vriendelijkheid staan hoog in mijn vaandel. Respectloos ,ruw of onbeschoft gedrag wordt niet getolereerd .Dit past niet in mijn sensi beleef wereld.

Dit is een plek om even tot uzelf te komen. Een me-time moment.in uw drukke agenda... Het is een totale genotsbeleving op professionele wijze en van uit het hart gegeven. De tantra massage is energetisch aanvoelend. U beleefd dit op emotioneel, fysiek en geestelijk vlak.

Het is een interactief spel. Hoog opbouwend en ontspannend tegelijk. U beleefd dit met al uw zintuigen. Tantra beschouwd man en vrouw als 2 helften van een eenheid. Het is een wisselwerking tussen u “ de ontvanger “ en mij “ de gever “op een spirituele en sensitieve wijze. Tantra is een andere manier van beleving, benadering en aanraking dan de normale sensuele massage. Door de opbouwende werking beleefd u ook de ontlading van sexuele energie “de kundalini” intenser.Dit is de sexuele energie die u voelt bij opwinding .Tantra concentreert zich op lichamelijke en sensuele sensaties.

 

About the " Drunken Sailor "Ik behandel geen mensen die onder invloed zijn van drank of drugs.

Ik behandel enkel heren.1 persoon per sessie.

Ik behandel geen mensen die ziek zijn. Als u medicatie moet nemen meldt dit dan. Bij sommige indicaties mag u geen massage nemen. U komt hier steeds op eigen verantwoordelijkheid en ik kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gezondheidsproblemen die u reeds heeft of ontwikkeld.

Ik werk uitsluitend met uitmuntende professionele producten, geurloos en hypoallergeen. Alles gebeurd hier onder strikte hygiënische voorwaarden.Ik verwacht dus van u dat u enkel een massage boekt als u gezond bent. Ziekte en massage gaat niet samen.Kom ook niet als u koorts heeft,hoest of zwaar verkouden bent.

Ik behoud mij het recht voor mensen te weigeren zonder opgaaf van redenen mocht dit nodig zijn.

Ik behandel geen minderjarigen. Senioren welkom. Daar het pand niet geschikt is voor minder validen kunnen deze hier helaas niet terecht. Slechtzienden of slechthorenden welkom.

Het betreden van de oprit of het gebouw is volledig op eigen risico. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen. Wij kunnen ook niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies of diefstal van goederen.Het is hier een zeer veilige buurt maar als u uw auto niet afsluit en er gebeurd iets of u wordt bestolen is dat uw eigen verantwoordelijkheid.U staat zelf in voor uw goederen.

Respecteer de eigendom die u betreedt.Schade aan de woning dient te worden vergoed.Bv U rijdt tegen het gebouw ( er reed ooit iemand terwijl de oprit zeer ruim en breed is de bakstenen grote brievenbus uit de grond met een grote bestelwagen ) of als u in de woning goederen vernielt of beschadigd met opzet door bv geweldadig gedrag.

Nachtelijke oproepen tussen 23h00 en 07h00 worden niet in dank afgenomen. Respecteer mijn nachtrust. Er is voldoende tijd om contact op te nemen in de uren daarbuiten.

Als u veel te laat op een afspraak komt kan ik misschien de door u gekozen massagetijd niet garanderen..Verwittig me ook altijd even als u te laat kan komen. Er komen nog mensen na u. Ik laat altijd wel voldoende tijdmarge tussen 2 afspraken maar tracht toch op tijd te komen.

Ik ben een zacht en sensitief persoon Ik behandel u met respect en warmte. Mensen die zich agressief gedragen worden niet getolereerd.

Retour a la maison.U kan niet meer boeken bij mij.

Aangezien ik ook nog een privéleven heb tracht zoveel mogelijk de openingsuren te respecteren.

Het is discreet gelegen teneinde een villawijk aan weilanden. U mag op de oprit parkeren doch niet voor de garagepoort.

U kan enkel cash afrekenen en dit voor de aanvang van een sessie. Onderhandelen over de prijs is niet mogelijk. Ik heb een massagetafel geen onderhandelingstafel.

Ik beschouw dit als een massagepraktijk met variabele mogelijkheden Het concept van de praktijk is u een speelse maar sensi wijze ontlading te bieden van energie. Voor meer info bel gerust.

Een eerste afspraak is ook steeds vrijblijvend .U wordt hier ontvangen als mens met begrip voor uw wensen. Naarmate het mogelijke.

Ik ga niet op outcall ..Enkel incall in mijn massagepraktijk.

Tot slot:

Van mens tot mens. Ik behandel enkel nette heren. U hoeft niet knap te zijn ..wel dagelijks verzorgd. Want wie geen zelfrespect heeft ,heeft

dat ook niet voor een ander.

With love and respect Miss M

 
c3b31f7cf00a5eb0310900c64b3a572d.gif
about volatile encounters/Over vluchtige ontmoetingen

            This is my Bubble

There is no Drama in my Bubble

          Respect the Bubble

I’ll be seeing you
In all the old familiar places
That this heart of mine embraces
All day through.

In that small cafe;
The park across the way;
The carousel;
The chestnut trees;
The wishin’ well.

I’ll be looking at the moon,
But I’ll be seeing you.

Billie Holiday, I’ll Be Seeing You ♥

tantra tekt.jpg
bottom of page