Miss

Let me Fix you

Love Potion Get set

Monroe

MASSAGE MENU | De Haan | Miss Monroe Massage Parlor

Miss Monroe Massage Parlor/De Haan/Tantra massage,Erotische massage,lingam massage,Prostaatmassage/Massage menu/Tarieven

 Phone 0487 461 093

Info massages & mogelijkheden

 via telefoon of ter plaatse

     Gepensioneerden/Retired  people :

    5 E discount on massages  30 min

  10  E discount on massages 60 min   

Vraag ernaar indien u gepensioneerd bent.

Happy= Happy end /Happy Ritual= Interaction touches / Full option Ritual = All in

Nota:U kan hier geen "Bare sex"= onveilge handelingen noch een "Porn star" experience krijgen

=extreme zaken,sm,enz..Onnodig mij te contacteren zo u dit wenst. Dit past niet in deze cocon van

sensualiteit.Er zijn misschien gelijkdenkende dames te vinden die kunnen voldoen aan de wensen van een man die dit zoekt.doch hier kan dit niet.Met alle respect & begrip voor ieders wensen.

Alle sessies zijn zacht opgebouwd.Op tantrische en/of sensi wijze.Met aaibaarheids factor 10 . Steeds fijngevoelig.Een eerste afspraak is ook steeds vrijblijvend.Ik leg u de mogelijkheden uit tijdens het kennismaking gesprek.Indien u dan interesse heeft kan u een sessie kiezen uit het menu eventueel aangepast aan uw behoefte naargelang het mogelijke.U kan dit steeds bespreken.(voor en tijdens de sessie)Zo zijn er geen teleurstellingen achteraf.Het is ook steeds fijner als u zich goed voelt.

Daarom is een eerste afspraak altijd vrijblijvend.Dat geeft u vertrouwen en geen verplichtingen.

Vertrouwen is belangrijk om u goed te voelen.Andersom ben ik ook selectief in mijn boekingen.

Ik ontvang enkel heren die open staan voor wat ik te bieden heb Nl. Tantra,Sensi massage sessies & more..Met wederzijds respect .Van mens tot mens.Hygiene is een must.Net als discretie.

Dit wordt gevraagd en geboden.Zo is de afspraak voor beide partijen een aangename tijd en is er een fijne wisselwerking tussen de gever (ik) en de ontvanger (u).

 

Misschien tot gauw ! Liefs Miss M

Find somebody who will trumble for your touch.

Someone who's fingers are a poem.

                              Massage & Health

            Tantra massage,erotiek en gezondheid in tijden van                                                    Corona Covid-19

COVID-19 UPDATE VERLENGING MAATREGELEN VOOR DE WELLNESS- en MASSAGESECTOR

CORONA COVID-19 UPDATE PRIVE SAUNA ,MASSAGE EN WELLNESS CENTRA

Bij Ministerieel Besluit is beslist dat ALLE  privésauna- en wellness centra, alsook de publieke sauna- en wellness centra TIJDELIJK GESLOTEN moeten zijn tot 19 April 2020.e

Nota :Belgische Massage Federatie 

Nota : Regering 

Bij deze kunnen wij u melden dat de maatregelen die actueel van kracht zijn van kracht blijven tot 19 APRIL 2020 !

Alle wellnesscentra en massagepraktijken dienen de sluiting te handhaven tot 19 april 2020 

De regering heeft deze belangrijke maatregelen genomen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) in het belang van de volksgezondheid en dus van ons allemaal.Graag uw begrip voor de tijdelijke maatregel.Ik volg deze maatregelen om ieders gezondheid te beschermen omdat wij in de massagewereld heel moeilijk "Social Distance" kunnen garanderen.Daarom,in het belang van iedereen ( we willen allen gezond blijven en het welzijn van mezelf en de clienten ligt me na aan het hart ) is de massage :  

Tijdelijk  gesloten  tot 19 April.

Iedereen met gezond verstand begrijpt deze maatregel wel.

Het wordt ook ten stelligste afgeraden om nu de social distance te negeren in tijden van Corona.De meesten zullen de beslissing van de regering en de FOD gezondheids dienst opvolgen.

Het is in ieders belang dat iedereen de regels opvolgt om het virus het land uit te werken.Diegenen die dat niet doen geven het virus de kans om verder te verspreiden en zo alle inspanningen van alle anderen te niet doen die zich wel aan de regels houden.Dan is het hek van de dam en krijgen we schrijnende toestanden.Dat wil niemand .

Ik houd u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen waneer ik eventueel terug de massagesalon kan openen en hoop u binnenkort weer gezond en wel te mogen verwelkomen .

Zie ook op deze pagina van het massage menu voor meer info hierover betreft opvolging van de stand van zaken en eventuele vermelding wanneer de massage weer open kan.Voorlopig is dat 19 april maar naargelang het verloop van de veiligheid voor ons allen kan dit nog veranderen.Ik volg het op dag per dag .Het moet eerst veilig zijn verklaard door onze overheid en de FOD gezondheidsdienst of we weer veilig sociaal met elkaar kunnen omgaan.Safety first ! Ik hoop op uw begrip in deze.

Er moet minstens 1.5 meter afstand gegarandeerd worden tussen mensen.

  •  

Alhoewel onze sector niet letterlijk opgenomen is in deze lijst, spreekt het voor zich dat dit op heden niet meer toegelaten is.

Dit omdat we in onze sector de "social distancing" niet kunnen garanderen. Dit op dringend aanraden en advies van instanties als Violett,Fod gezondheidszorg,ea.Er is ook gemeld door de overheid dat beroepen die de Social distance niet kunnen garanderen niet mogen werken.Daarom heb ik besloten dat ook ik de massagesalon tot 19 April on hold ga zetten net als iedereen moet doen die de Social Distance niet kan garanderen..Dus ook in deze sector en deze terug te heropenen na 19 april.

Iedereen moet zijn verantwoordelijkheid opnemen en zijn burgerzin tonen.Ook ik ..en jullie...Het is op dit moment veel te gevaarlijk.

Gezondheid is het meest belangrijke in een mensenleven.

Als tantra masseuse, spiritueel verstandig ingesteld persoon én als een sociaal persoon ben ik ook zeer begaan met de gezondheid en het welzijn van de clienten en mijn medemens .(last but not least ) mag ik ook mijn eigen gezondheid niet uit het oog te verliezen uiteraard.Ik ben gezond en zou dat graag zo houden.Het staat ook niet af te lezen op iemands gezicht of ie ziek is .Soms zijn mensen besmet en weten ze het zelf nog niet eens.De incubatietijd is 1 a 2 weken.Het is op dit moment dus onmogelijk om massage sessies te geven uit veiligheids en gezondheidsoverwegingen.

Dus is dit een beslissing in het belang van de veiligheid en gezondheid van mezelf en bijgevolg de mensen rond mij alsook de clienten.

Net als iedereen neem ik deze tijdelijke beslissing met pijn in het hart.Het worden voor iedereen moeilijke weken.Geen of weinig vertier..ook niet eens een ontspannende massage kunnen ondergaan..leuk is anders..Helaas,het kan niet anders.Dit virus moet uit het land !

Ook u bent waarschijnlijk zelf graag in goede,gezonde handen als u ergens komt en ik hoop dat u deze regel kan begrijpen.
Zo weet u ook als u bij mij komt dat dit een gezonde en zuivere 
instelling is waar hygiene en safety hoog in het vaandel staan en u behandeld wordt door een gezonde masseuse .
Waar kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit.Alsook dat de gezondheid van zowel mezelf als mijn clienteel prioritair is....
Waar u op een zorgeloze,gezonde en veilige manier kan komen genieten en waar het leven niet enkel genoten maar ook gekoesterd wordt..Namaste ♥

                               Let's beat this virus together !

Tot slot...ik kan jullie op dit moment geen uurtje of meer de "hectische" buitenwereld of andere stressfactoren laten vergeten door middel van mijn sessies en mijn aandacht voor ieder van jullie..Ik kan ook niet de de warmte,de babbel of het gezelschap bieden dat sommigen gewend zijn.

Gelukkig is dit maar tijdelijk .Hopelijk kan alles na 19 April weer zijn normale gang gaan.Als iedereen zich aan de veiligheids regels houdt lukt het misschien.

Ik hoop jullie allen,gezond en wel terug te mogen verwelkomen na 19 April.

After all...life is great and a fantastic massage makes it even greater ♥

From 1 human to another ..be safe ..stay well..hang in there ! 

Liefs Miss M ♥

P.S.

Omdat ik vermoed dat er mensen zullen zijn die loonverlies zullen lijden door de tijdelijke sluitingen van zaken en winkels wil ik jullie toch een klein ♥je onder de "riem" steken van zo gauw de massage terug open kan en hopelijk is dat na 19 april terug mogelijk krijgt elke client een eenmalige korting van 10 euro op elke sessie uit het gamma de eerste 2 weken na heropening. Cheers ♥

De richtlijnen die ondertussen iedereen wel weet ter bescherming van jezelf en anderen in deze tijd van Corona Covid-19 dreiging.

Veelvuldig handen wassen of ontsmetten

Stay safe ! Protect yourself !

Niet kussen

Niet knuffelen of tegen elkaar hangen