top of page

Lingam massage..Say what ?


Animated banana

Om mijn website een beetje overzichtelijk te houden en u toch wat meer weetjes en info te bieden heb ik deze blog er aan gehangen.

Er is genoeg te vinden in "space" op het internet om al uw vragen te beantwoorden,zo u dit niet reeds weet Toch zijn er waarschijnlijk nog mensen die dat nog niet opgezocht hebben..vandaar.

Ik heb het even (alhoewel ) even te weinig is omdat uw edele delen veel meer waard zijn dan dat over de Lingam massage.Say what ? zegt u ?

Wat is dat nou ? Wat is het verschil met een gewone "behandeling " ? Heb ik daar nu nood aan aan een Lingam massage vraagt u zich af ?

Nu..ik zou zeggen..dat hangt af van uw persoonlijkheid.Bijna iedereen vind het leuk maar er zijn altijd mensen die er geen geduld voor kunnen opbrengen of liever het ruwere werk hebben.Die vraag is dus beantwoord.

Wat is een Lingam massage zeker dus niet ?

De meeste mensen bekijken hun geslachtsdelen als iets aparts.Als iets dat een beetje verstopt zit.De "schaam"streek.Natuurlijk een beetje idioot want het zijn lichaamsdelen die even veel waard zijn als bv uw armen & benen.Die laat je met gemak masseren,behandelen ,enz.Uw intieme delen verdienen dezelfde aandacht als bv een intense rugmassage.De meeste mensen zien de intieme delen als iets dat dient tot iets.Iets met een " doel ":vootplanting,genot.Laat het doel los en bekijk het anders.Je bent dan minder verkrampt.Je geniet meer.Wordt rustiger.Niks moet .Het mag.Dat is totaal anders.Veel intenser.Een lingammassage is geen (directe ) masturbatie. Masturbatie heeft een direct doel, een punt dat bereikt ‘moet worden’. Het orgasme als hoogste doel.Er is geen bewustzijn in het nu, maar een voortdurend ‘toewerken naar.Partners bv die elkaar masturberen zijn dan zijdelings bezig met hun eigen ego dat gestreeld wordt als het ‘lukt’ om de ander naar dat hoogtepunt te krijgen. Onder het motto de ander te willen plezieren gaat het eigen ego de boventoon voeren.In de aanraking is het ego van de ander in zo’n geval direct voelbaar: de bewegingen worden doelgerichter en gehaaster. Er moet immers iets bewezen worden. Daar draait het niet om.Totaal niet.Laat dat doel los.Hoe kan je nou genieten in het nu als je jezelf een "taak" of "doel" op legt ? Dat komt ook wel ,vanzelf of niet als je niet wil.Niets moet.De Dalai Lama zei ooit: De reis ergens naar toe is soms zoveel mooier dan de bestemming op zich.

Wat is Lingam massage wel ?

De lingammassage, uitgevoerd door een goede tantrische masseuse is een bewustmakende, zachte, ongelooflijk geduldige en liefdevolle aanraking. Er is geen doel. Enkel de pure zuivere aanraking op zich. Met dezelfde energie als waarmee de schouders, de rug, de benen, de voeten, de handen etc. aangeraakt worden. Geen ander tempo, geen doelmatige ‘wrijving’. Het is eindeloos voedend, openend en hemels. Omdat afzien van het eeuwige doel van het orgasme een totaal nieuwe ervaring schenkt. Er ontvouwt zich wat er op dat moment zich aandient, bij deze ene persoon, op dit ene moment. Wat er ook maar ontladen, geheeld, geaccepteerd moet worden; het gaat om dit ene moment met deze ene persoon. En ja, er zullen zeker ‘orgasmische’ gevoelens door je lijf gaan. Tantra zou geen tantra zijn als daar een verbod op zou liggen.Het is op deze manier een totaal andere benadering van het leuke dat een orgasme is zonder dat het orgasme een moet,een dwang ,een prestatie wordt.Het doel .U bereikt dit doel waarschijnlijk wel zonder het tot doel te stellen.Of niet indien u dit niet wenst.lingam massage is dus niet enkel gericht iop fysieke resultaten maar voornamelijk een uitwisseling is van positieve liefdevolle energie die langzaam opgebouwd wordt en dan weer losgelaten met de stimulering van de kundalini energie.Anders dan bij masturbatie komen hier vele vormen van aanraking voor. Het doel is dus niet heel snel een orgasme te bereiken omdat dit de steiging van de sexuele energie(kundalini) tekort zou doen

De erotische ‘werking’ van de yoni of lingham, dat is de meesten van ons wel duidelijk. Maar aan de helende werking van een yoni- of lingammassage wordt vaak voorbijgegaan. De vraag waarom de yoni- en lingammassage onderdeel uitmaakt van de tantrische massage is eenvoudig te beantwoorden. Why not ? Because every part of you deserves something good ♥

Hoe werkt dat een Lingam massage ?

Het is een niets eisende massage,die langzaam het genot opbouwt..Met wisselende sensaties en gevoelens.De opbouw van spanning onstaat voor een deel door een wisselende behandeling,zowel de sensatie ervaring als de spanning stijgen. In deze massage worden de testikels meegenomen.Ook de prostaat indien u wenst maar dat hoeft niet.Af en toe zal de masseuse weer op andere plaatsen gan masseren. Zo kunt u weer even ontspannen en zal het hoogtepunt even worden uitgesteld indien U dat wenst.

Denk op dit moment even aan je schouders. Voel ze.Ga dan met je aandacht naar je nek. Voel het.En dan naar je schedel. Voel en maak contact.Voel en ervaar de spanning die daar zit.Voel ook verder,Geniet van een Lingam massage ♥

With love ♥

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page