What is Reiki ? (Dutch post :)

Ik ben heel helderrvoelend.Ik geef u in elke massage ook energie mee.Ik werk dus erg energetisch.Deels dus volgens het Reiki principe maar dan op tantrische wijze.

Wat is Reiki ?

In deze energienbanen kunnen blokkeringen ontstaan die onze ganse energiehuishouding in gevaar kunnen brengen, omdat al deze energiebanen met elkaar verbonden zijn door knooppunten, in vaktermen bekend als chakra's. Een reiki-healer maakt nu deze energieblokkades ongedaan, door extra energie door ons lichaam te laten stromen. Bij reiki worden zowel lichaam als geest als één geheel beschouwd wanneer het op onze genezing aankomt.

Lichaam, geest en ziel

Hoe werkt reiki?

Belangrijk bij reiki is ongetwijfeld dat hier niet met persoonlijke energie wordt gewerkt. De reiki-meester haalt de nodige energie uit de kosmos, en laat die vervolgens door zijn lichaam stromen. In onze handpalmen zijn subchakra's aanwezig, openingen waarlangs deze energie naar ons zelf, of eventueel naar anderen kan doorstromen.Deze energie vindt haar weg door zowel lichaam als geest van de ontvanger. Deze doorgegeven energie kan zowel een voedende als een harmoniserende werking hebben op zowel onze energiebanen (nadi's) als op onze chakra's. Het doorgeven van deze extra energie kan zowel door handoplegging, als op afstand gebeuren. De doorgegeven energie zou een positieve invloed uitoefenen op disharmonieën in ieder deel van ons lichaam. Reiki zou ook een harmoniserende invloed hebben op alles waar energie aan de basis ligt. Dat is zowel het geval bij mensen als bij dieren, planten, objecten als situaties

Deugddoende ervaring

Deze alternatieve geneeswijze wordt zowel toegepast bij gezondheidsklachten op fysiek, emotioneel, mentaal als op spiritueel vlak. Aanhangers doen niet alleen een beroep op reiki ter versterking en verbetering van hun gezondheid, maar ook voor het verhogen van hun levenskwaliteit en van hun welbehagen. Deze behandeling of handoplegging, wordt door dezelfde aanhangers van reiki niet uitsluitend als een geneeswijze beschouwd, maar meer als een bijzonder deugddoende ervaring. Bij reiki wordt dus niet in de eerste plaats gedacht aan de behandeling van een ziekte of van een aandoening. Reiki is meer een manier van leven, die ons rust en evenwicht moet brengen.

♥Terug in balans brengen van uw energie

♥Helpt bij vermoeidheid en futloosheid

♥Helpt bij blokkades en storende invloeden in uw energiesysteem

♥Reiki laat u de energie voelen van totale ontspanning.

Reiki is een geneeswijze die werkt op basis van universele energie. Universele energie is de levenskracht die, volgens de Chinese filosofie, in alle levende wezens aanwezig is en die alles met elkaar verbindt. Reiki is een paranormale therapie, waarbij deze universele energie hoofdzakelijk wordt gebruikt om het uitgebreide netwerk van onze energiebanen weer in de juiste balans te brengen en ook zo te houden zowel op fysiek,emotioneel en mentaal vlak.

Lichaam, geest en ziel

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Website,pictures & content copyright

owned by

Miss Monroe 24/7 Massage Parlor

(Except for the images and vid's floating

freely on the net aswell  :)

Please do not copy without my permission

Thank you ! xoxo

  • Dit is nou mijn Cookie Info oplossing ! @ your service and the law ! Tot stand gebracht met een x aantal koppen koffie zonder cookie :) Anyway ...

  • Fijn dat je er bent! Je weet dat ze er zijn: cookies. Hieronder kun je keuze voor het gebruik van cookies aangeven door :Gewoon op "Got it  !" te klikken als je akkoord bent met mijn Cookie Policy  en je er niets om geeft dat ze gebruikt worden (In dit geval :Enjoy de website ! ofwel kies je om de website te verlaten of door in je browser cookies in te stellen.Wil je weten hoe deze website cookies gebruikt voor je de website bezoekt ? Klik op "Learn  more" betreft mijn cookie policy !

  • Voor de Privacy Policy Nederlands :Klik op de rode knop in de footer onderaan deze website.Je kan ook gewoon rechtstreeks in de footer de Cookie Policy aanklikken via de rode knop ..
  • For English speaking people read the Cookie Policy by clicking on the red button in footer " Cookie Policy English.Same for Privacy Policy (Click on the red button "Privacy Policy English"
© No right click Darling !

PRIVACY EN COOKIE POLICY

Vanaf 25 mei 2018 moet elke website eigenaar een Privacy en Cookie policy/beleid aangepast aan de AVG-GDPR (European Union Privacy Law) op de website plaatsen.Hier kan u mijn Privacy beleid terugvinden.U klikt op de rode knop in de Vetgedrukte tekst van uw keuze hierboven.Nederlands of Engels.U komt dan op de desbetreffende pagina terecht.

Translation in English:

From May 25, 2018 every website owner must have a Privacy and Cookie policy adjusted to the AVG-GDPR (European Union Privacy Law) on the website.

Here you can find my Privacy policy.

You click on the red button in the text of your choice. Dutch or English. You will then be redirected to the relevant page.

 COOKIE POLICY     NeDERLANDS

 klik rode knop

COOKIE POLICY

ENGLISH CLICk

  red button

STAFF:
 
CONTROLLER |
Miss Monroe
 
OUR TEAM | 
Miss Monroe ,herself & she
MANAGEMENT |
Miss Monroe
BOOKING | 
Miss Monroe
 
LABEL SHOPPE |
Miss Monroe 24/7 Massage Parlor
Short name: 
Miss Monroe Massage Parlor
CREATIVE DIRECTOR  I 
Miss Monroe
WEBSITE DESIGN |
Miss monroe
PR OF THIS GIRL |
Miss Monroe
WEB ADRESS | www.missmonroe247.com
E-MAIL ADRESS | 
miss.monroe247@yahoo.com
PHONE CONTACT |
Miss Monroe 

PRIVACY AND COOKIE INFO